Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μεγάλο ενδιαφέρον για την πλήρωση θέσεων διευθυντών στα σχολεία

Στις 10.665 ανέρχεται ο αριθμός των αιτήσεων των υποψηφίων διευθυντών σχολείων, σε σύνολο 7.062 σχολικών μονάδων σύμφωνα με τα στοιχεία των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας.



Στο ΠΥΣΠΕ Χαλκιδικής υποβλήθηκαν 70 αιτήσεις από υποψηφίους διευθυντές σχολικών μονάδων και στο ΠΥΣΔΕ Χαλκιδικής 52 αιτήσεις, αριθμός μειωμένος κατά 30% περίπου σε σχέση με την προηγούμενη φορά που είχαμε τις κρίσεις διευθυντών! 


Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το υπουργείο, στα σχολεία πρωτοβάθμιας υποβλήθηκαν 5.064 αιτήσεις, για 3.656 σχολικές μονάδες και στα σχολεία δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, 5.601 αιτήσεις, για 3.406 σχολικές μονάδες.


Την ερχόμενη βδομάδα θα ανακοινωθούν τα μετρήσιμα μόρια και στις 20 Ιουνίου θα συνεδριάσουν οι σύλλογοι διδασκόντων.Οι συνεντεύξεις των υποψηφίων διευθυντών αναμένονται να ξεκινήσουν από 28 Ιουνίου και μετά.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα