Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Τιμή στους Χαλκιδικιώτες πολεμιστές της Κύπρου

Η ΛΕΦΕΔ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ και ο ΣΕΑΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, την Κυριακή 21 Ιουλίου 2024, διοργάνωσαν εκδήλωση μνήμης προς τιμήν των Χαλκιδικιωτών Πεσόντων Πολεμιστών στις πολεμικές επιχειρήσεις και για αυτούς που Έφυγαν εν Ειρήνη.

Η Επιμνημόσυνη Δέηση πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής και μετά το πέρας αυτής παρατέθηκε δεξίωση για τους παρευρισκόμενους και τιμητική βράβευση των Πολεμιστών και των οικογενειών τους στην αίθουσα τελετών του Ναού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Πολυγύρου, Γεώργιος Εμμανουήλ, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Χαλκιδικής Αρχιπυραρχος, Παναγιώτης Μπαθρελος, ο αντιδήμαρχος Πολυγύρου, Βασίλειος Φαρδογιάννης και βετεράνοι πολεμιστές της Κύπρου και οι οικογένειες τους.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα