Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Υπογραφή σύμβασης για την κοπή χόρτων και καθαρισμό δρόμων και πρανών στο οδικό δίκτυο Χαλκιδικής

Υπογράφηκε σήμερα στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Αικατερίνης Ζωγράφου στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, τριετής σύμβαση για την κοπή των χόρτων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε.Χ., προϋπολογισμού 750.000 ευρώ, για τα έτη 2023-2024-2025.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης η κ. Ζωγράφου δήλωσε : “Η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί προτεραιότητα μας. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και αποσκοπούν στη βελτίωση των συνθηκών οδικής κυκλοφορίας. Περιλαμβάνουν την κοπή χόρτων, δέντρων και κλαδιών και τον καθαρισμό δρόμων και πρανών. Η εξασφάλιση ενός ασφαλούς οδικού δικτύου, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους πολυάριθμους επισκέπτες της Χαλκιδικής, αποτελεί έργο μεγάλης σημασίας που αναβαθμίζει τις συνθήκες μετακίνησης και βελτιώνει την καθημερινότητα όλων».

🎵 Την 1η Χειμερινή Χορωδιακή Συνάντηση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Κασσάνδρα» το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στις 5:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κασσάνδρειας. Πρόκειται μια γιορτή του χορωδιακού τραγουδιού που φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν νέο πολιτιστικό θεσμό για τον τόπο.

🎭 Την κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου "Δυόμισι φόνοι και ένα bulldog", σε διασκευή και σκηνοθεσία του Ορέστη Τεάζη, ανεβαζει η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΠΑΜΕΙΑ στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών. Η πρεμιέρα του έργου έγινε το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και οι επόμενες παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 8, 9, 11, 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα