Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κεραυνός χτύπησε και σκότωσε 13χρονη στο Ποσείδι

 Το τραγικό γεγονός συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στην παραλία του Ποσειδίου, όπου ο κεραυνός χτύπησε το 13χρονο κορίτσι.

Ο κεραυνός χτύπησε το κορίτσι την ώρα που έβγαινε από τη θάλασσα μαζί με τους γονείς του! Όλα αυτά στην παραλία του Ποσειδίου, στη Χαλκιδική όπου η οικογένεια από τα Νέα Μουδανιά, είχε πάει για να κάνει το μπάνιο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κεραυνός τραυμάτισε την 13χρονη αλλά και την μητέρα της. Η μητέρα τραυματίστηκε ελαφρά. Δυστυχώς το κορίτσι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη ζωή του.

«Είμαι πολύ πικραμένη, είμαι σοκαρισμένη, δεν έχω λόγια. Λυπάμαι πολύ για αυτό που έγινε. Πήγα στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρειάς και το είδα και δεν ξέρω τι να πω. Οι γιατροί έκαναν ο,τι μπορούσαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Μέχρι και οι γιατροί έκλαιγαν με αυτό που έγινε» είπε στο newsit.gr η Αναστασια Χαλκιά, δήμαρχος Κασσάνδρας.

Η ανήλικη βρισκόταν στην περιοχή Ποσείδι μαζί με την οικογένειά της, όταν ξέσπασαν ακραία καιρικά φαινόμενα. Στην περιοχή επικρατούν έντονες καταιγίδες με μεγάλη κεραυνική δραστηριότητα.

Το παιδί βρήκε φρικτό θάνατο μπροστά στα μάτια των γονιών του.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα