Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ειδικότητες μηχανογραφικού δελτίου για εισαγωγή στη Σ.Α.Ε.Κ. Ν.Μουδανιών

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση καθορίζονται οι ειδικότητες στη Δημόσια Ανώτερη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ για τους τελειόφοιτους Λυκείου και τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις για το σχολικό έτος 2024-2025, οι οποίοι υποβάλλουν παράλληλο μηχανογραφικό δελτίο ως ακολούθως:

- ΒΟΗΘΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ ΠΡΩΙΜΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ {πρώην ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ)

- ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ-ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)

- ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

- ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ

- ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ

- ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑΣ

- ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (MARKETING)

 

Η φοίτηση στις Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ. είναι ΔΩΡΕΑΝ, οδηγεί σε αναγνωρισμένο Δίπλωμα επιπέδου 5, παρέχεται αναβολή στράτευσης, δυνατότητα κατάταξης σε συναφή σχολή ΑΕΙ μετά από κατατακτήριες εξετάσεις, δυνατότητα επιδότησης ενοικίου, δελτίο μειωμένου εισιτηρίου και τα μαθήματα γίνονται απογευματινές ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την  ιστοσελίδα ή απευθυνθείτε στη γραμματεία της Σ.Α.Ε.Κ., τηλ: 23730 26250 ή 23730 23330 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                                                         

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα