Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επίσκεψη του Δημάρχου Πολυγύρου στο Ειδικό Σχολείο

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των μαθητών, αλλά και του διευθυντή του Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου, Σωτήρη Μπρουτζά, ο Δήμαρχος, Γιώργος Εμμανουήλ, πραγματοποίησε επίσκεψη στους χώρους του Ειδικού Σχολείου.


“Σκοπεύουμε να προχωρήσουμε σε βελτιωτικές κινήσεις, κυρίως στον προαύλιο χώρο, μέχρι να δρομολογηθεί η δημιουργία ενός σύγχρονου Ειδικού Σχολείου, ώστε η καθημερινότητα τόσο των παιδιών, όσο και των εκπαιδευτικών, να είναι πιο εύκολη και πιο ευχάριστη”, δήλωσε ο κ. Εμμανουήλ.
Ο Δήμαρχος συζήτησε με τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και το βοηθητικό προσωπικό, άκουσε με προσοχή τις ανάγκες τους και κατέγραψε τα αιτήματά τους.

Ο κ. Εμμανουήλ από την αρχή της θητείας του έχει κάνει σαφές, ότι θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη σωστή λειτουργία των υφιστάμενων δομών, αλλά και τη δημιουργία νέων, για Άτομα με Αναπηρία.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα