Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Τροχαίο ατύχημα με το ... καλημέρα στη νέα παράκαμψη της Αρναίας

Δεν πέρασαν λίγες μέρες από τότε που παραδόθηκε στην κυκλοφορία η παράκαμψη της Αρναίας και σήμερα είχαμε τροχαίο ατύχημα.

 

Δύο οχήματα συγκρούστηκαν στο ύψος του κόμβου Παλαιοχωρίου και ευτυχώς είχαμε μόνο υλικές ζημιές. Το ασθενοφόρο κατέφθασε από το Κ. Υγείας Παλαιοχωρίου για τις πρώτες βοήθειες. Στο σημείο του τροχαίου επενέβη όχημα από το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Αρναίας για τον καθαρισμό του οδοστρώματος και το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας, ανέλαβε την προανάκριση για το συμβάν.


Όπως ανέφεραν οι διερχόμενοι οδηγοί ο κακός σχεδιασμός του δρόμου θα προξενήσει κι άλλα προβλήματα. Σε εκείνο το σημείο προτεραιότητα έχουν τα οχήματα που κινούνται στον παλιό δρόμο Αρναίας - Παλαιοχωρίου. Αυτοί που κινούνται στη φαρδιά νέα περιφερειακή της Αρναίας αιφνιδιάζονται με το stop που συναντούν.

 

Η κατασκευή του δρόμου φαίνεται να δημιουργεί συνθήκες ανασφάλειας για τους οδηγούς που κινούνται πλησίον ή εντός των διασταυρώσεων του Στανού και του Παλαιοχωρίου. Οι οδηγοί που κινείται επάνω στη νέα οδό δίνεται η αίσθηση ότι οδηγούνν σε ένα μεγάλο εθνικό δρόμο και δεν θα συναντήσουν εμπόδια, ενώ η επιλογή της διασταύρωσης αντί του κυκλικού κόμβου φαίνεται εξ αρχής λανθασμένη.

 

Πάντως  εξ αυτού του γεγονότος , και πριν την επίσημη παράδοση της οδού έχουν σημειωθεί τρία -τέσσερα ατυχήματα, κυρίως στη διασταύρωση του Παλαιοχωρίου.

 

του Στέλιου Ρήγα
halkidikinews.gr

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα