Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Παραδόθηκαν τα έργα Ύδρευσης, Αποχέτευσης ομβρίων και Ακαθάρτων Ν.Μαρμαρά, προϋπολογισμού 12 εκ.ευρώ

 Υπογράφηκε σήμερα από το Δήμο Σιθωνίας η παραλαβή  των έργων  Ύδρευσης, Αποχέτευσης ομβρίων και Ακαθάρτων Ν.Μαρμαρά,  προϋπολογισμού 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα που υλοποιήθηκαν στο Δήμο Σιθωνίας, το οποίο ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2006 οπότε και υπογράφηκε η σύμβαση του 1ου υποέργου.

 

Τα έργα που παραδόθηκαν αφορούν μεταξύ άλλων στην αλλαγή δικτύου ύδρευσης Ν. Μαρμαρά, στην κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου Ν. Μαρμαρά, την αλλαγή του δικτύου ύδρευσης στον οικισμό του Παραδείσου και στην κατασκευή αποχετευτικού δικτύου στον οικισμό του Παραδείσου.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τα μεγάλα έργα στο Ν. Μαρμαρά και στον Παράδεισο  που παραλαμβάνουμε σήμερα, γιατί τα έργα αυτά βελτιώνουν σημαντικά την καθημερινότητα των δημοτών και των επισκεπτών του Δήμου μας και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής στη Σιθωνία» ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Τζίτζιος. 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα