Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στο Δήμο Σιθωνίας

 Με τη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών αλλά και δημοτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Σιθωνίας πραγματοποιήθηκε σήμερα δράση για ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

 

Σε κάθε Κοινότητα του Δήμου Σιθωνίας και με τη συνδρομή των προέδρων έγινε η συλλογή συσκευών, οι οποίες στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο κοντέινερ που τοποθέτησε έξω από το Δημαρχείο Σιθωνίας η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.

 

Σε δήλωσή της η αντιδήμαρχος καθαριότητας, Ελένη Λογοτριβή ανέφερε:

 

« Ο Δήμος Σιθωνίας ανέλαβε σε συνεργασία με την Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. την αποκομιδή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, κινητοποιώντας παράλληλα την εκπαιδευτική κοινότητα και τους δημότες μας να συμμετέχουν στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων μας. Η δράση αυτή είχε μεγάλη επιτυχία και σύντομα θα την επαναλάβουμε. Εξάλλου ο Δήμος Σιθωνίας εφαρμόζει με μεγάλη επιτυχία και το πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης, στο πλαίσιο του οποίου μοιράστηκαν πάνω από 2.000 οικιακοί κομποστοποιητές, ενώ συνεχίζεται και το πρόγραμμα ανακύκλωσης». 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα