Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δολοφονία στη Στρατονίκη: Τη σκότωσε με τέσσερις πυροβολισμούς

Σήμερα θα ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς της 39χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στην περιοχή της Στρατονίκης και του 36χρονου δράστη, που έβαλε τέλος στη ζωή του λίγα λεπτά αργότερα πατώντας για πέμπτη φορά την σκανδάλη της κυνηγετικής καραμπίνας.

Οι γείτονες αναφέρουν ότι, η άτυχη γυναίκα είχε εκφράσει την πρόθεση να χωρίσει με τον σύζυγό της αφού είχαν χρόνιους καυγάδες και αυτός φέρεται να είναι ο λόγος που ο 36χρονος τη σκότωσε το πρωί της Δευτέρας, μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους. Μάλιστα, το θύμα φέρεται ότι σε έναν πρόσφατο τσακωμό, προειδοποίησε τον 36χρονο ότι θα ζητούσε διαζύγιο και ότι θα έφευγε με τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Από τα στοιχεία της μακροσκοπικης εξέτασης που έγινε στη σορό της ατυχής γυναίκας, προέκυψε ότι ο 36χρονος δεν σταμάτησε να την πυροβολεί με την καραμπίνα μέχρι τη στιγμή που βεβαιώθηκε ότι έχασε τη ζωή της. Η δολοφονία έγινε περίπου στις 6 το πρωί, μέσα στο παιδικό δωμάτιο και μπροστά στο ανήλικο αγόρι που είδε την μητέρα του να δέχεται συνολικά τέσσερις πυροβολισμούς: πρώτα στην πλάτη και στη συνέχεια στον τράχηλο, στον ώμο και την δεξιά μασχάλη. Ο δράστης, μετά τη δολοφονία της συζύγου του, άλλαξε δωμάτιο και έβαλε τέλος στη ζωή του στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού.

Από τα σκάγια του κυνηγητικού όπλου τραυματίστηκε και ο οκτάχρονος που είδε την μητέρα του να πέφτει νεκρή στο παιδικό του κρεβάτι. Σε κατάσταση σοκ, όπως προέκυψε από τη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., περπάτησε σε όλους τους χώρους του σπιτιού αφήνοντας πατημασιές με αίματα, μέχρι η γιαγιά του να φτάσει στην μονοκατοικία σχεδόν πέντε ώρες αργότερα και να ειδοποιήσει την αστυνομία και το ασθενοφόρο που τον παρέλαβε.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης και το απόγευμα της Δευτέρας ολοκληρώθηκε το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, καθώς έφερε ένα αρκετά βαθύ τραύμα κάτω από τον αγκώνα του πιθανότατα από σκάγια.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα