Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023

Ε Επικαιρότητα

Γ. Γιώργος: «Ευχαριστώ τους Χαλκιδικιώτες για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μου έδωσαν στις χθεσινές εκλογές»

Παρά το θρίλερ που διαδραματίστηκε από χθες το βράδυ με τη βουλευτική έδρα της ΝΔ στη Χαλκιδική, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που διαθέτει το επιτελείο του κ. Γιώργου, εκλέγεται βουλευτής Χαλκιδικής με τη ΝΔ. 

Στην ενσωμάτωση μένουν μόνον τα εκλογικά τμήματα των ετεροδημοτών και σύντομα θα προστεθούν στη ροή του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο νεοκλεγής βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Γιώργος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Χαλκιδική μίλησε με μια αδιαμφισβήτητη πρωτιά για τη Νέα Δημοκρατία, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα, υπέρ της σταθερότητας, της ενότητας και της προοπτικής για το μέλλον.


Από την πλευρά μου, θέλω να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου προς όλους τους Χαλκιδικιώτες για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μου έδωσαν στις χθεσινές εκλογές.


Σας διαβεβαιώνω ότι θα δουλέψω σκληρά για να εκπληρώσω τις προγραμματικές μου θέσεις, τις οποίες παρουσίασα κατά την προεκλογική περίοδο. Θα είμαι εδώ για να σας ακούσω, να σας εκπροσωπήσω και να διεκδικήσω τα συμφέροντα της Χαλκιδικής μας. Στηριζόμενος στην εμπιστοσύνη σας, θα συνεχίσω να προωθώ τις αξίες που μας ενώνουν και να εργάζομαι για την ανάπτυξη και ευημερία της περιοχής μας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς! Ας ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι μαζί, με ελπίδα και αποφασιστικότητα για ένα καλύτερο μέλλον».


booked.net 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα