Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου ξεκίνησαν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 8 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023.


Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δέντρων και κλαδιών), εργασίες καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες επί της Εθνικής Οδού 16 Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, στο οδικό τμήμα από τον ισόπεδο κόμβο “Πράσινα φανάρια” έως τον οικισμό της Θέρμης, με κατεύθυνση από και προς τη Θέρμη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 8 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα