Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Διαμαρτυρία μαθητών σε Ν. Καλλικράτεια και Ν. Τρίγλια

Πορεία στους δρόμους κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα πραγματοποίησαν την Τετάρτη οι μαθητές του ΓΕΛ Ν. Καλλικράτειας και του ΓΕΛ Ν. Τρίγλιας, ενώ με το δικό τους τρόπο έστειλαν μήνυμα για το δυστύχημα των Τεμπών οι μαθητές του Γυμνασίου και των Λυκειακών τάξεων Σημάντρων που σχημάτισαν τις λέξεις "Ποτέ ξανά".


Με τους μαθητές του ΓΕΛ Ν. Καλλικράτειας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ο δήμαρχος Μ. Καρράς, στο Δημοτικό κατάστημα της Καλλικράτειας, όπου κατέληξε η πορεία τους.

«Επανέλαβα τα όσα είπα και στους μαθητές των Ν. Μουδανιών. Ταυτίζομαι μαζί τους. Νιώθω ακριβώς τα ίδια συναισθήματα κι έτσι καταλαβαίνω απόλυτα τη στάση τους. Δε σας κρύβω πως βλέποντας τον τρόπο που αντιδρούν οι νέοι μας τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνω ότι μέσα από ένα τραγικό γεγονός, μέσα από τις στάχτες, αναπηδά η ελπίδα κι ότι η νέα γενιά είναι εδώ και διεκδικεί να αλλάξει τα κακώς κείμενα. Οφείλουμε να τους ακούσουμε. Οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους» κατέληξε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα