Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εκδήλωση ονοματοδοσίας αίθουσας της ΠΕΧ σε αίθουσα «Δημητρίου Τζηρίτη»

Παρουσία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, η τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, σε αίθουσα «Δημήτριος Τζηρίτης», προς τιμήν του περιφερειακού συμβούλου, ο οποίος απεβίωσε το 2022.

Σε μία λιτή τελετή, ο περιφερειάρχης και ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής υποδέχτηκαν αιρετούς, υπαλλήλους, συνεργάτες, φίλους και μέλη της οικογενείας του αείμνηστου Δημήτρη Τζηρίτη.

Η κόρη του Δημήτρη Τζηρίτη, Ιωάννα, αποχαιρέτισε τον πατέρα της με στίχους του Νίκου Καβαδία, καθώς τα τελευταία χρόνια τον φώναζαν "καπετάνιο". Για τον Δημητρη Τζηρίτη μίλησαν ο περιφερειάρχης, ο αντιπεριφερειάρχης και ο πρώην νομάρχης, Βασίλης Βασιλάκης. Τα παιδιά του Δ. Τζηρίτη μαζί με τον περιφερειάρχη, Απ. Τζιτζικώστα έκαναν τα αποκαλυπτήρια της πινακίδας με την ονοματοδοσία της αίθουσας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα