Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το Γυμνάσιο Νέας Καλλικράτειας στο Erasmus+

Το Γυμνάσιο Νέας Καλλικράτειας έχει ολοκληρώσει με επιτυχία δύο κινητικότητες στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης ΚΑ229: “Flows of life: Immigrants and refugees in search of an identity” , το οποίο συντονίζει.

Στις 16-22 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η κινητικότητα στο Καλάφ της Ισπανίας με θέμα «Γλώσσες και σύμβολα», ενώ στις 11-16 Δεκεμβρίου 2022 έλαβε χώρα η κινητικότητα στην Καρλσρούη της Γερμανίας με θέμα «Γεωγραφία, μύθοι και παραδόσεις».


Οι μαθητές ταξίδεψαν με τις υπεύθυνες του προγράμματος Κατερίνα Παπακωνσταντίνου και Γιώτα Καζάκη και συνεργάστηκαν με μαθητές και μαθήτριες άλλων πέντε χωρών (Αυστρία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία) διαφορετικής καταγωγής έχοντας ως σκοπό την γνωριμία με διαφορετικούς πολιτισμούς, την κατανόηση των ομοιοτήτων και την αποδοχή των διαφορών τους. Στις 22-27 Ιανουαρίου 2023 το Γυμνάσιο Νέας Καλλικράτειας ετοιμάζεται για την Τρίτη κινητικότητά του στην Βιέννη της Αυστρίας με θέμα «Τέχνη και μουσική».

Στην κινητικότητα συμμετέχουν 6 μαθητές/τριες και 2 εκπαιδευτικοί.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα