Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

Ε Επικαιρότητα

Σε εξέλιξη οι εργασίες στο Αλιευτικό Καταφύγιο της Ν. Καλλικράτειας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες, που αφορά στη βελτίωση υποδομών του Αλιευτικού Καταφυγίου της Ν. Καλλικράτειας.

Περιλαμβάνει:

1. Τη σταθεροποίηση του παραλιακού πρανούς του οικισμού της Νέας Καλλικράτειας και ενίσχυση της ευστάθειας του πρανούς με την κατασκευή μόνιμων ηλώσεων εδάφους, επένδυση του μετώπου του πρανούς με εύκαμπτο τύπο επένδυσης από πλήρως αγκυρούμενο συρματόπλεγμα και τρισδιάστατο αντιδιαβρωτικό γεώπλεγμα υψηλής αντοχής, καθώς και προστασία του πόδα του πρανούς με δύσκαμπτο τύπο επένδυσης από εκτοξευόμενο σκυρόδεμα.

2. Την κατασκευή των αναγκαίων έργων οδοποιίας για τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών και την ασφαλή κίνηση οχημάτων και εργαζομένων εντός των λιμενικών εγκαταστάσεων του αλιευτικού καταφυγίου (αναγκαίο πλάτος της οδού πρόσβασης προς τις λιμενικές εγκαταστάσεις, καθορισμός ορίων κινήσεων των Ι.Χ, των βαρέων και λοιπών μηχανημάτων τα οποία δραστηριοποιούνται στις λιμενικές εγκαταστάσεις, δημιουργία ασφαλών χώρων στάθμευσης, κατασκευή πεζοδρομίων ικανού πλάτους για την αναβάθμιση της ποιότητας κυκλοφορίας των πεζών εντός των λιμενικών εγκαταστάσεων, τοποθέτηση οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης).

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα