Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Νέα οχήματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκιδικής

Στο πλαίσιο του έργου "Εξοπλισμός Πυροσβεστικού Σώματος", μέσω του νέου ΕΣΠΑ - Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκιδικής ενισχύθηκε με 4 νέα υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα, καθώς οι ανάγκες του νομού, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ιδιαίτερα αυξημένη.


Τα υδροφόρα πυροσβεστικά μάρκας MERCEDES BENZ, UNIMOG 4X4, έχουν χωρητικότητα 4.000 λίτρων νερού και 300 λίτρων αφρογόνου υγρού.

Τα νέα οχήματα θα ενισχύσουν τις δυνάμεις των υπηρεσιών στην Ιερισσό και στο Άγιο Όρος, όπως επίσης στη Σιθωνία και στην Κασσάνδρα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο τρόπο πλημμυρικά φαινόμενα, πυρκαγιές και άλλες φυσικές καταστροφές.

🔔 Οι Φωταροί, ένα ξεχωριστό έθιμο αναβιώνει την Τρίτη 6 Ιανουαρίου στις 14.00, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου, στο Παλαιόκαστρο Χαλκιδικής, για να χαρίσει γέλιο, αλλά και αναμνήσεις τόσο στους κατοίκους, όσο και στους επισκέπτες.

🎄 Θεατρική διάλεξη με θέμα: "Ο ρόλος της γυναίκας στη δραματουργία", με προσκεκλημένο ομιλητή τον θεατρικό συγγραφέα Άκη Δήμου, διοργανώνει ο Σύλλογος Νέων Ν. Τρίγλιας, την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2026 στις 18:00 στο Κλειστό Θέατρο Νέας Τρίγλιας. 🎅 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα