Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νέο κτίριο για το 1ο Νηπιαγωγείο στην Κοινότητα Σημάντρων

Με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 102875/27-12-2022 έγγραφο του Δήμου Νέας Προποντίδας προς το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων (Υ.ΠΑΙ.Θ.), κατατέθηκε πλήρης φάκελος δικαιολογητικών (το από 19-12-2022 πρακτικό καταλληλότητας & επιλογής χώρου για την ανέγερση του 1ου Νηπιαγωγείου Σημάντρων, διοικητικά έγγραφα για την τεκμηρίωση αναγκαιότητας ανέγερσης του νέου 1ου Νηπιαγωγείου Σημάντρων, τίτλοι ιδιοκτησίας, τοπογραφικό διάγραμμα κ.ά.).


Βάσει του εγκεκριμένου κτιριολογικού προγράμματος, θα ακολουθήσει η εκπόνηση των αντίστοιχων μελετών (αρχιτεκτονική, στατική, ηλεκτρομηχανολογική κ.τ.λ.), η έκδοση των απαιτούμενων αδειοδοτήσεων και η υποβολή του ολοκληρωμένου φακέλου σε πρόγραμμα χρηματοδότησης, για την κατασκευή του έργου, το οποίο πρόκειται να ανεγερθεί στο υπ’αριθμ.οικοπ.620 του Ο.Τ.68 συνολικού εμβαδού 9.365,00 τ.μ. της Κοινότητας Σημάντρων.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα