Τρίτη, 18 Μαϊος 2021

Ε Επικαιρότητα

Επιτέθηκαν μέσα στις φυλακές στον αγγειοχειρουργό - Τι υποστήριξε

Αντιμέτωπος με τους κρατούμενους στις φυλακές Διαβατών ήρθε χθες ο 38χρονος ειδικευόμενος γιατρός. Του επιτέθηκαν ειδικά όσοι έχουν καταγωγή από τη Γεωργία, καθώς  κατηγορείται ότι σκότωσε μια 36χρονη Γεωργιανή και μάνα τριών παιδιών, στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, πετώντας στη συνέχεια το πτώμα της σε δασική έκταση στο Παλιούρι.

 

«Τον απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν, τον βρίζανε με πολύ χυδαίες εκφράσεις. Όχι απλώς σοκαρίστηκε, ήταν έντρομος!» δήλωσε στο Star η δικηγόρος του κατηγορούμενου, Βασιλική Μαρινάκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία βρέθηκε ίχνος DNA του θύματος σε συγκεκριμένο μέρος στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου. Ο ίδιος όμως μιλάει για πλεκτάνη που του έστησε κάποιος από το οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον της 36χρονης, καθώς ζήλευε το ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει η μεσίτρια για εκείνον!

  

Τι υποστήριξε ο κατηγορούμενος

Την πεποίθησή του ότι παγιδεύτηκε από κάποιους που ζήλεψαν το ενδιαφέρον που έδειχνε για την 36χρονη, φέρεται να εξέφρασε ενώπιον του ανακριτή ο 38χρονος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται ότι την σκότωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αγγειοχειρουργός στη μαραθώνια απολογία του φέρεται να είπε ότι ο μοναδικός που είχε κίνητρο να σκοτώσει την 36χρονη ήταν ο σύζυγός της.

«Τα γεγονότα υποδεικνύουν ότι ο μοναδικός που είχε κίνητρο να κάνει κακό στη Ντιάνα αλλά και σε εμένα είναι ο σύζυγός της, ο οποίος αισθανόταν προσβεβλημένος από τις συνομιλίες που είχε η σύζυγός του με εμένα. Είναι αυτός που υποπτευόταν ότι η σύζυγός του ερχόταν στο νοσοκομείο όχι για ιατρικούς αλλά για ερωτικούς λόγους. Είναι αυτός που είχε κάθε λόγο να ακολουθήσει τη σύζυγό του στο Νοσοκομείο ώστε να διαπιστώσει αν αυτή θα συνευρεθεί ερωτικά μαζί μου. Είναι αυτός που μέχρι τις 21.36’ δεν επικοινωνεί τηλεφωνικά με τη σύζυγό του», φέρεται να υποστηρίζει ο κατηγορούμενος που διερωτάται:

«Γιατί να πάει στο Ιπποκράτειο να την αναζητήσει, τη στιγμή που γνώριζε ότι η σύζυγός του μετά την επίσκεψή της είχε επαγγελματικό ραντεβού με έναν ελληνοαυστραλό; Μήπως για να δημιουργήσει άλλοθι να τον δει κάποιος; Και γιατί στις 2.30 πηγαίνει στο μεσιτικό γραφείο και παραμένει για δύο ώρες; Τι περίμενε να βρει; Γιατί παίρνει μαζί του τον μεγάλο της γιο;».

Ο 38χρονος αγγειοχειρουργός για να ενισχύσει μάλιστα τους ισχυρισμούς του, φέρεται να λέει στο δικαστικό λειτουργό ότι ο σύζυγος του θύματος είχε παραδώσει αντίγραφο της συνομιλίας που είχε εκείνος με το θύμα μέσω facebook, καθώς είχε τους κωδικούς της και διερωτάται:

«Γιατί δεν είχε διαβάσει παλαιότερα μηνύματα της συζύγου του ΄είσαι ο ήρωας μου΄, ΄είσαι από τις περιπτώσεις που ο ασθενής ερωτεύεται τον γιατρό του΄,  ΄πολύ χαίρομαι σε λατρεύω΄….  Είχε τόση εμπιστοσύνη στη σύζυγό του που όλα αυτά τα λόγια τα θεώρησε φυσιολογικά, με δεδομένη τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν δεν ζήλεψε καθόλου; Δεν θορυβήθηκε, δεν υποψιάσθηκε ότι κάτι μπορεί να κάνει με τον γιατρό της; Δεν έπρεπε να θεωρηθεί ύποπτος από την αστυνομία και ο σύζυγος; Γιατί δεν έψαξαν τα κινητά του τηλέφωνα ώστε να αποδειχθεί πού βρισκόταν αυτές τις επίμαχες ώρες;».

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στην ανακρίτρια ως θύμα, όντας πεπεισμένος ότι κατά την αποχώρησή του από το νοσοκομείο «κάποιος τον ακολούθησε έχοντας μαζί του είτε το ίδιο το θύμα, είτε μόνο το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο απενεργοποίησε στο ύψος του αεροδρομίου.

«Με ακολούθησε είτε σε όλη τη διαδρομή που διάνυσα είτε μέχρι ένα σημείο και την ώρα εκείνη ή αργότερα άφησε το θύμα στο σημείο που βρέθηκε. Έτσι με παγίδεψε. Επειδή γνωρίζω ότι εγώ δεν σκότωσα την κοπέλα, θεωρώ ότι παγιδεύτηκα και ότι δεν είναι σύμπτωση ότι το πτώμα βρέθηκε σε σημείο της διαδρομής που εγώ διάνυσα».

Σχετικά με τις «ύποπτες» κινήσεις που κάνει τη συγκεκριμένη ημέρα και οι οποίες έχουν καταγραφεί από τις κάμερες στο πάρκινγκ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, ο 38χρονος υποστηρίζει ότι μετακίνησε το αυτοκίνητό του για να βάλει μέσα σε αυτό κάποιες σακούλες με άπλυτα ρούχα, την τσάντα με τον υπολογιστή και το σακίδιο με το φαγητό και τους χυμούς.

Για το γεγονός ότι μετά την ημέρα της εξαφάνισης της γυναίκας έπλυνε δύο φορές το αυτοκίνητό του υποστήριξε ότι «είναι ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα».

«Αν είχα σκοτώσει όπως κατηγορούμαι την κοπέλα και είχα κρύψει το πτώμα της, είναι δυνατό να είχα αφήσει να δουλεύει κανονικά το κινητό της; Το πιο λογικό δεν είναι (αφού είχα κρύψει το πτώμα) να είχα απενεργοποιήσει και το κινητό, ώστε να μην προδώσει με τυχόν κουδούνισμα την ύπαρξη του πτώματος; Είναι αδύνατο μέσω όλου αυτού του κόσμου να μετέφερα νεκρή την κοπέλα έξω από το νοσοκομείο τοποθετώντας την μέσα στο αυτοκίνητό μου. Πώς είναι δυνατόν ένα άτομο του δικού μου σωματότυπου και μυϊκής δύναμης να καταφέρει μόνο του να μεταφέρει την γυναίκα αυτή η οποία ήταν στο ύψος μου και περίπου 65 με 70 κιλά; Είναι γνωστό ότι όταν ένας άνθρωπος αποβιώσει υπερτριπλασσιάζεται το βάρος του και δεν μπορεί να μεταφερθεί από έναν άνθρωπο. Είναι δυνατόν, ενώ μόνος μου σκότωσα την κοπέλα και μετά μέσα στον κόσμο να μετέφερα στο αυτοκίνητό μου και μετά να την μετέφερα μέχρι τη δασική έκταση στη Χαλκιδική όπου την άφησα;» φέρεται να είπε στην απολογία του.

star.gr, naftemporiki.gr 

 

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα