Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δύο νέες παιδικές χαρές σε Ιερισσό και Μεγάλη Παναγία με δωρεά του εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου

Δύο νέες παιδικές χαρές θα απολαμβάνουν σε λίγο καιρό τα παιδιά της Ιερισσού και της Μεγάλης Παναγιάς, χάρη στην μεγάλη προσφορά του επιχειρηματία κ. Αθανασίου Μαρτίνου, ο οποίος, μετά από συνάντηση με τον Δήμαρχο Αριστοτέλη κ. Στέλιο Βαλιάνο, ανέλαβε τη χρηματοδότηση των αναγκαίων εργασιών, προϋπολογισμού περίπου 140.000 ευρώ.


Υπεγράφησαν μάλιστα και οι σχετικές συμβάσεις, ενώ έχουν συνταχθεί και οι αντίστοιχες μελέτες οι οποίες έχουν εγκριθεί και σύντομα θα ξεκινήσει η κατασκευή των παιδικών χαρών.

Ο κ. Μαρτίνος δραστηριοποιείται στον τομέα των διεθνών θαλάσσιων μεταφορών, ενώ παράλληλα ταυτόχρονα κατέχει τη θέση του πολιτικού διοικητή του Αγίου Όρους.

 Ο δήμαρχος κ. Στέλιος Βαλιάνος, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας, μεταξύ άλλων τόνισε:

«Ο Αθανάσιος Μαρτίνος έχει κατακτήσει ήδη τον χαρακτηρισμό του “ευεργέτη”, καθώς είναι μεγάλος ο αντίκτυπος της προσφοράς του, στην Εκκλησία, στους νέους, στον αθλητισμό, στην εκπαίδευση, στη υγεία, στην κοινωνία γενικότερα.

Έχει χρηματοδοτήσει, σχολεία και κολυμβητήρια, έχει εξοπλίσει νοσοκομεία, έχει αναλάβει την οικονομική στήριξη Μονών του Αγίου Όρους, έχει εξοπλίσει πυροσβεστικούς σταθμούς και υπηρεσίες πολιτικής προστασίας, ενώ πρόσφατα χρηματοδότησε τη ριζική ανακαίνιση του ιστορικού Ναού του Αγίου Νικολάου στην Αμμουλιανή!

Οι δύο παιδικές χαρές που μας βοηθά να κατασκευάσουμε, αποτελούν μόνο έναν κρίκο στην μακρά φιλάνθρωπο δράση του και -σίγουρα- όχι τον τελευταίο σε ό,τι αφορά και το Δήμο Αριστοτέλη. Με όχημα το ίδρυμα που έχει συστήσει και με τη συνδρομή της συζύγου του, έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του σε πολλές πτυχές της καθημερινότητας χιλιάδων πολιτών.

Τον ευχαριστούμε πολύ που αποφάσισε να ομορφύνει και τη καθημερινότητα των παιδιών της Ιερισσού και της Μεγάλης Παναγίας. Μακάρι, περισσότεροι, να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.»


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα