Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νέα συνομοσπονδία τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής και Κυκλάδων

Οι δυο μεγαλύτερες Ομοσπονδίες Τουριστικών Καταλυμάτων της Ελλάδας, συνεργάζονται πλέον για τη πρόοδο και ανάπτυξη του κλάδου της Διαμονής και του Ελληνικού Τουρισμού γενικότερα.

Η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων "ΚΥΚΛΟΣ" είναι τα ιδρυτικά μέλη της νέας Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας τουριστικών καταλύμάτων “Διαμονή”.

Η Χαλκιδική πλέον προταγωνίστει και συνεργάζεται με την αιχμή του δόρατος στον τουρισμό (Σαντορινή, Μύκονος και Χαλκιδική). Στο ΔΣ της νέας συνομοσπονδίας εξελέγησαν από τη Χαλκιδική, Γεν. Γραμματέας ο Τριαντάφυλλος Παπαιωάννου, Ταμείας ο Σωκράτης Ηλιάδης και Ειδ. Γραμματέας ο Ιωάννης Καραλής.

Ο Γεν. Γραμματέας του Συνομοσπονδίας, Τριαντάφυλλος Παπαϊώαννου, μιλώντας στο halkidikinews.gr σχολίασε:

"Πλέον η Χαλκιδική πλασάρεται, απαιτεί και διεκδικεί μαζί, ότι τα κορυφαία νησιά στον τουρισμό στην χώρα μας. Είναι πραγματικότητα ότι για την εκάστοτε κυβέρνηση ο τουρισμός ξεκινά και οι αποφάσεις βγαίνουν από προτάσεις, κυρίως απο τα νησιά και πλέον είμαστε ένα με τις Κυκλάδες. Η ισχύς εν τη ενώσει, Χαλκιδική και Κυκλάδες".

Οι εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης της νεοσύστατης Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων «ΔΙΑΜΟΝΗ», πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Η σύνθεση του εκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ – Καρατάσος Αντώνης
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – Παπαϊωάννου Τριαντάφυλλος
ΤΑΜΙΑΣ – Ηλιάδης Σωκράτης
Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ – Κλάρας Ιάκωβος
Β ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ – Αναπλιώτης Ελευθέριος
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – Καραλής Ιωάννης
ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ – Κωβαίος Μιχάλης


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα