Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Εθελοντική αιμοδοσία στα Ν. Μουδανιά στις 2 και 3 Οκτωβρίου

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Δήμου Ν. Προποντίδας "Αλυσίδα Ζωής" την Κυριακή 2 Οκτωβρίου από τις 9.00 έως τις 13.00 και τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 7.00 το απόγευμα στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Ν. Μουδανιών.


Η αιμοδοσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Παπανικολάου" και τη στήριξη της ΕΟΔ- παράρτημα Χαλκιδικής.

Τον Νίκο Καββαδία, 50 χρόνια μετά τον θάνατό του, τιμούν το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμος Πολυγύρου με τη μουσικοποιητική παράσταση «Τραγουδάμε Καββαδία – 50 χρόνια μετά…».  Η παράσταση θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Πολυγύρου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, χωρίς κρατήσεις.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.