Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αρναία: Απέναντι στην καταστροφή η απάντηση είναι η κοινωνική αλληλεγγύη

Οι τοπική κοινωνία της Αρναίας στηρίζει τους ανθρώπους, τις τέσσερις οικογένειες που χτυπήθηκαν από την πυρκαγιά της 10ης Σεπτεμβρίου 2022 στην Αρναία.


Υπό την εποπτεία, έλεγχο και καθοδήγηση του Συμβουλίου Κοινότητας Αρναίας και του ίδιου του Δημάρχου Αριστοτέλη, με τη συνδρομή της Ιεράς Μητρόπολης Ιερισσού και τη σύμπραξη συλλογικών φορέων της Αρναίας και του Δήμου Αριστοτέλη, διοργανώνεται στην Αρναία έρανος οικονομικής στήριξης τη  ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 και από ώρες 17.00 μέχρι 20.00.

Ομάδες εθελοντών θα διέλθουν από όλα τα σπίτια της Αρναίας συλλεγοντας χρήματα για την αποκατάσταση των τεσσάρων σπιτιών που καταστράφηκαν ,ενόψει μάλιστα και του επερχόμενου δύσκολου χειμώνα.

Η Ιερα Μητρόπολη, με εγκύκλιο της, θα κάνει γνωστό τον τρόπο με τον οποίο θα ζητήσει τη συνδρομή όλων των ενοριων της, ενώ τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν κλειστοί κουμπαραδες σε διάφορα επίκαιρα σημεία όλων των Κοινοτήτων του Δήμου μας, τα οποία θα γίνουν γνωστά.

Ο κουμπαράς θα παραμείνει για μέρες και στο Δημαρχείο Αρναίας.

Επίσης όποιος επιθυμεί να συνδράμει με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια μπορεί να απευθύνεται στους Τοπικούς και Δημοτικούς Συμβούλους της Αρναίας.

Είναι από εκείνες τις στιγμές που μπορούμε να δείξουμε τη δύναμη της ενότητας της κοινωνίας μας.  Ας κάνουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα