Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

H Αστυνομία για την δολοφονία της 36χρονης, που το πτώμα της βρέθηκε στο Παλιούρι

 Ανακοίνωση για την υπόθεση εξαφάνισης 36χρονης Γεωργιανής από τη Θεσσαλονίκη, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε σε ρέμα, στο Παλιούρι Χαλκιδικής, εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

 

H ανακοίνωση της Αστυνομίας:

"Στο πλαίσιο διερεύνησης δήλωσης εξαφάνισης 36χρονης αλλοδαπής, που έγινε την 27-04-2017 σε κεντρικό αστυνομικό κατάστημα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες της 03-05-2017, έπειτα από επισταμένη έρευνα, εντόπισαν το πτώμα της προαναφερόμενης γυναίκας σε δασική έκταση της ευρύτερης περιοχής Παλιουρίου και Αγίας Παρασκευής Χαλκιδικής.

Για την υπόθεση συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός δυνάμει σχετικού Εντάλματος, ο οποίος εντοπίστηκε σε περιοχή του Νομού Αττικής.

Ο συλληφθείς θα προσαχθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης".

 

Ο γιατρός πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα

Στο μεταξύ, ο 38χρονος γιατρός που φέρεται ως ο δράστης του εγκλήματος σήμερα Παρασκευή οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες, όπως ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος αλλά και περιύβριση νεκρού σε βαθμό πλημμελήματος.

 

O γιατρός έκαβε προθεσμεία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, κ Ελσα Βλάχου, ο γιατρός αρνείται ότι είχε ερωτική σχέση με το θύμα και είπε πως μόλις έμαθε για το θάνατό της εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του. 

 

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε τραύματα στους γλουτούς και σε άλλα μέρη του σώματος, όλα όμως ήταν πριν την δολοφονία της γυναίκας.  Η τοξικολογική εξέταση έδειξε όμως ότι είχε δοθεί αναισθητικό στο θύμα χωρίς αντίστοιχη ιατρική πράξη και προς τα εκεί κατευθύνονται οι έρευνες. 

 

Βέβαια οι έρευνες δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οπότε δεν μπορεί να υπάρχει σίγουρο συμπέρασμα. Όμως, τα πρώτα στοιχεία δεν αναφέρουν κάποιο άλλο τραύμα από πιστόλι ή αιχμηρό εργαλείο. Μέσα στα επόμενα 24ωρα, όταν και θα ιολοκληρωθούν οι εξετάσεις η Αστυνομία θα γνωρίζει λεπτομέρειες.

 

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στο Παλιούρι.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα