Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Υπεύθυνος Τομέα Βιομηχανίας Ελλάδος της ΟΝΝΕΔ ο Γρηγορίου Θεοχάρης

Νέος Υπεύθυνος Τομέα Βιομηχανίας Ελλάδος της ΟΝΝΕΔ ορίστηκε ο Θεοχάρης Γρηγορίου.

Γεννήθηκε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής το 1991. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Αυτοματισμού του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στο Pervasive and Mobile (Ubiquitous) Computing Systems Msc και από το 2021 είναι φοιτητής του Πολυτεχνείου Ξάνθης. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά.


Εργάζεται εδώ και 7 χρόνια στον χώρο της Βιομηχανίας ως Μηχανικός Αυτοματισμών στους Ελληνικούς Λευκόλιθους Χαλκιδικής.

Επίσης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε διάφορους τομείς της τεχνολογίας όπως το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT), τη Γεωργία Ακριβείας, τους Αυτοματισμούς, τα Δίκτυα και τις Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με την επιχείρηση την οποία ίδρυσε το 2019 Ubifarm. Ως φοιτητής ασχολήθηκε με τα κοινά από το 2009 όντας ενεργό μέλος την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ασχολία που συνέχισε όντας ενεργός στα πολιτικά τεκταινόμενα του νομού Χαλκιδικής μετά την αποφοίτησή του.
Την περίοδο 2020-2021 διετέλεσε πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Δήμου Πολυγύρου και από το 2021 μέχρι σήμερα πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Πολυγύρου.

Ο ίδιος για τον ορισμό του ως Υπεύθυνος Τομέα Βιομηχανίας Ελλάδος της ΟΝΝΕΔ αναφέρει:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της μεγαλύτερης πολιτικής νεολαίας της χώρας μας, της ΟΝΝΕΔ, Ορφέα Γεωργίου και τη Διευθύντρια του Πολιτικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ, Στεφανία Κάκαρη για την τιμή που μου κάνανε να μου εμπιστευτούν το νευραλγικό χαρτοφυλάκιο του τομέα βιομηχανίας στο πολιτικό συμβούλιο, το κορυφαίο πολιτικό όργανο της ΟΝΝΕΔ. Δεσμεύομαι προσωπικά να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια, για να δικαιώσω την επιλογή αυτή στο πρόσωπο μου! Επίσης να ευχαριστήσω τα μέλη της ομάδας που έχει καταφέρει τόσα πολλά, της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής.

Σας ευχαριστώ όλους έναν προς έναν ξεχωριστά για την στήριξη σας. Ευχαριστώ επίσης την Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής Φένια Παράσχου καθώς και τον νέο Υπεύθυνο Οργανωτικού για θέματα Βορείου Ελλάδος της ΟΝΝΕΔ Γιάννη Ξιούφη και τον Νίκο Χατζηαλέξη μέλος της Πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για την στήριξη τους.

Θέλω να συγχαρώ όλα τα νέα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ, καθώς και να τους ευχηθώ να έχουμε μια καλή και παραγωγική θητεία".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα