Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Γηροκομείο Πολυγύρου: Συμπληρωματική σύμβαση για την ολοκλήρωση κατασκευής του

Συμπληρωματική σύμβαση για την ολοκλήρωση του έργου «Κατασκευή Πρότυπου Δημοτικού Γηροκομείου Πολυγύρου – Αποπεράτωση», υπογράφηκε σήμερα, μεταξύ του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου, και της αναδόχου εταιρείας.

Οι εργασίες κατασκευής του Γηροκομείου βρίσκονται σε εξέλιξη και το έργο έχει προϋπολογισμό 3,7 εκατομμυρίων ευρώ μέσω του προγραμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Με αφορμή την υπογραφή της συμπληρωματικής σύμβασης ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η Δημοτική Αρχή κάνει πραγματικότητα ένα έργο που εδώ και πολλά χρόνια αποτελούσε διακαή πόθο των κατοίκων του Πολυγύρου. Με συστηματική δουλειά καταφέραμε να ολοκληρώσουμε μελέτες. Με επιμονή πιέσαμε προς πάσα κατεύθυνση για τη χρηματοδότησή του και πετύχαμε σε τόσο δύσκολους καιρούς την ένταξή του στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Παρά την κρίση καταφέραμε να εξασφαλίσουμε πίστωση για τη συνέχιση εργασιών και συμπληρωματικών παρεμβάσεων και μέσα στην επόμενη χρονιά θα δούμε το όνειρο να γίνεται πραγματικότητα. Μια τόσο σημαντική κοινωνική υποδομή για την 3η ηλικία, που λείπει από τον Πολύγυρο και τη Χαλκιδική γενικότερα έρχεται να αποτελέσει εγγύηση για ένα καλύτερο και ασφαλέστερο αύριο για όλους».

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα