Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού ΑΕ απαντά στον Απ. Τζιτζικώστα

Ο πρόεδρος της “Εγνατίας Οδού Α.Ε.” Απ. Αντωνούδης μετά την απίστευτη ταλαιπωρία των επισκεπτών του τριημέρου στο κομμάτι του δρόμου Μουδανιών – Ποτίδαιας που δεν ολοκληρώθηκε και μετά τις  οργισμένες δηλώσεις του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, δήλωσε σήμερα ότι αντιλαμβάνεται την ανησυχία των πολιτών και την ταλαιπωρία που είχαν!

 

Ο κ.Αντωνούδης μιλώντας στο  ραδιόφωνο του ΑΠΕ – ΜΠΕ “Πρακτορείο 104,9 fm” ανέφερε ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία παράδοσης του έργου στην κυκλοφορία. 

 

« Το κομμάτι των τεσσάρων χιλιομέτρων είναι πραγματικά ζήτημα ημερών. Εμείς έχουμε προγραμματίσει στις 15 Ιουνίου να έχει τελειώσει. Σας βεβαιώνω όμως ότι ακόμα νωρίτερα, αρχές Ιουνίου θα έχει τελειώσει και θα έχει δοθεί στην κυκλοφορία ” είπε ο κ. Αντωνούδης.

 

Όπως απάντησε και στις δηλώσεις του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα ο οποίος έκανε έκκληση στο αρμόδιο υπουργείο, ώστε να δοθεί άμεσα λύση για το έργο, μετά την απίστευτη ταλαιπωρία των εκδρομέων του τριημέρου της Πρωτομαγιάς

 

Ο  πρόεδρος  της “Εγνατίας Οδού Α.Ε.” ανέφερε:  “Αντιλαμβάνομαι την ανησυχία των πολιτών και την ταλαιπωρία που είχαν. Επειδή διάβασα και τις δηλώσεις του κ. Τζιτζικώστα δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Όσον αφορά στο “ορφανό” χιλιόμετρο στο οποίο δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα εργασίες, ξέρει πολύ καλά και ο περιφερειάρχης, ότι οι προσφυγές των κατοίκων στο Συμβούλιο της Επικρατείας είναι αυτές που κρατούν το έργο “εκτός” χρηματοδότησης και κατασκευής»

Να σημειωθεί ότι ένα χιλιόμετρο πριν από τη γέφυρα της Ποτίδαιας έμεινε εκτός δημοπράτησης, εξαιτίας του ότι οι κάτοικοι της περιοχής προσέφυγαν στο ΣτΕ.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα