Δευτέρα, 04 Μαϊος 2026

Ε Επικαιρότητα

Η δήμαρχος Κασσάνδρας επιθεώρησε εργασίες ασφαλτόστρωσης

Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης δημοτικών οδών επιθεώρησε η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.  Πρόκειται για αναγκαίες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.


Οι εργασίες κρίθηκαν απαραίτητες για τη βελτίωση της κυκλοφορίας των οχημάτων εντός των οικισμών.


Εξάλλου ο Δήμος Κασσάνδρας έλαβε πίστωση 396.000 ευρώ που ενέκρινε το υπουργείο Υποδομών για την υλοποίηση του Έργου «Αποκατάσταση και συντήρηση οδικού δικτύου Παραλιακού μετώπου Πολυχρόνου και Πευκοχωρίου Δήμου Κασσάνδρας».


🎞️ Σύζευξη αρχαίων πολιτισμών, όπως αυτοί της Ελλάδας και της Γεωργίας, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαΐου, στις 20:00, στην πλατεία του Πύργου Προσφορίου της Ουρανούπολης Χαλκιδικής, μέσω μιας αφηγηματο-χορευτικής παράστασης, αφιερωμένης στην οινική παραγωγή του Άθωνα και του Καύκασου.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα