Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δήλωση συμμετοχής στα Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2022

Τo Επιμελητηρίο Χαλκιδικής, προκηρύσσει τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2022. Οι κατηγορίες των βραβείων είναι 6 και θα δοθούν 12 βραβεία συνολικά. Τα βραβεία που προκηρύσσονται για το 2022 είναι στις παρακάτω κατηγορίες:

1. Βραβείο Οικογενειακής επιχείρησης με ιστορικό διαδοχής
2. Βραβείο Ψηφιακά Μετασχηματισμένης Επιχείρησης
3. Βραβείο Διεθνούς Παρουσίας
4. Βραβείο Περιβαλλοντικού Αποτυπώματος και Πράσινης Ενέργειας
5. Βραβείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας
6. Βραβείο Κοινωνικής Ανταπόκρισης

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει στις 24 Ιουνίου 2022.

Η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα Υπουργείων, δημόσιων οργανισμών και φορέων της χώρας μας και έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων της 86ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, ανεξάρτητα από την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και το οικονομικό τους μεγέθους.

Θα δοθούν συνολικά δώδεκα (12) βραβεία. Κάθε επιχείρηση κατά την υποβολή της αίτησής της, επιλέγει μόνο μία από τις έξι κατηγορίες βραβείων.

Θα βραβευθούν δύο (2) επιχειρήσεις από κάθε κατηγορία βραβείου, ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης, λαμβάνοντας υπόψη τα οικονομικά τους μεγέθη και τον αριθμό των απασχολουμένων.

Τα κριτήρια επιλογής των επιχειρήσεων θα είναι ποιοτικά και ποσοτικά. Τα αποτελέσματα θα προκύπτουν από τη συγκριτική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων.

Τα οικονομικά στοιχεία που θα ζητηθούν, αφορούν τις χρονιές 2019, 2020, 2021.

Αρμόδια επιτροπή για την αξιολόγηση των φακέλων υποψηφιοτήτων των επιχειρήσεων για τα «ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2022» που διοργανώνει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, είναι καθηγητές-μέλη του επιστημονικού προσωπικού του Κέντρου Κοινωνικής Έρευνας και Υποστήριξης Λήψης Αποφάσεων, της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής εδώ


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα