Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022

Ε Επικαιρότητα

Εργασίες επισκευής του ασφαλτοτάπητα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών

Eργασίες επισκευής του ασφαλτοτάπητα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, θα πραγματοποιηθούν αύριο Σάββατο στο ρεύμα επιστροφής προς Θεσσαλονίκη, από το ύψος του Λακκώματος έως και τον κόμβο Ν. Ρυσίου.

Οι εργασίες που απομένουν, με βάση τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, αφορούν στο ρεύμα εισόδου και είναι οι εξής:

- Η διαγράμμιση των ήδη επισκευασμένων ασφαλτικών από τον κόμβο του Λακκώματος έως τον κόμβο Τριλόφου

- Η επισκευή του ασφαλτοτάπητα και από τις δύο πλευρές της γέφυρας του κόμβου Τριλόφου, σε συνολικό μήκος 800 μέτρων περίπου

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 και κατά τις ώρες 07.00 – 14.00, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Θα αποκλείεται είτε η δεξιά είτε η αριστερή λωρίδα, σε βραχύ μήκος και χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα