Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Mνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Αριστοτέλη με το Μαυροβούνιο

Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ του δημάρχου Αριστοτέλη, Στέλιου Βαλιάνου και  της προέδρου του τουριστικού οργανισμού της Πρωτεύουσας του Μαυροβουνίου, Podgorica, Irena Rogosic, η οποία εκπροσώπησε το δήμαρχο της πόλης , Ivan Vukovic.


To εν λόγω κείμενο, επικυρωμένο και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αριστοτέλη, αφορά συνεργατική δραστηριότητα της Ανατολικής Χαλκιδικής με την Podgorica στις οδικές, προσκυνηματικές, σχολικές και οινικές ανταλλαγές.

Στο πλαίσιο αυτής της εξέλιξης ο Δήμος Αριστοτέλη έχει προσκληθεί στο Μαυροβούνιο, προκειμένου να παρουσιάσει επίσημα τις τουριστικές δυνατότητές του σε travel agents και εκπροσώπους Μ.Μ.Ε. της γειτονικής χώρας. Η πρόσκληση απευθύνθηκε επίσης σε τοπικούς ξενοδόχους και ταξιδιωτικά γραφεία.


Ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος δήλωσε: "Σε συνεργασία με το Forum Διαβαλκανικής Συνεργασίας προσεγγίζουμε τα δυτικά βαλκάνια, προκειμένου να "ξεκλειδώσουμε" τουριστικές αγορές ώριμες, κοντινές και οικονομικά αναπτυγμένες: Κροατία, Σλοβενία και Μαυροβούνιο έγιναν αντικείμενο προσέγγισης πέρυσι και φέτος, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι οι προωθητικές μας ενέργειες αποδίδουν σε εξωστρέφεια και φέρνουν την επίτευξη πολλών τουριστικών στόχων".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα