Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Φαντασμαγορικά εγκαίνια στο Enigma Mall - Μπορίς Μουζενίδης και Ιβάν Σαββίδης τράβηξαν τα φλας! -VIDEO-

Άνοιξε με κάθε επισημότητα το Σάββατο το απόγευμα τις πύλες του το νέο εμπορικό κέντρο Enigma Mall του Ομίλου Μουζενίδη, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και δεκάδες επίσημοι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της Μακεδονίας και της Χαλκιδικής. 

 

Μετά τον αγιασμό στην είσοδο του εμπορικού κέντρου, κόπηκε η  κορδέλα των εγκαινίων  από τον επιχειρηματία, Μπορίς Μουζενίδη και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

 

Το παρόν τους έδωσαν ο επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο πρόεδρος του ομίλου της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ Α.Ε, Κωνσταντίνος Στέγγος,  ο βουλευτής Χαλκιδικής, Γιώργος Βαγιωνάς, o δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος, ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μανόλης Καρράς, ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, ο δήμαρχος Σιθωνίας, Γιάννης Τζίτζιος, ο δήμαρχος Κασσάνδρας, Βασίλης Κυρίτσης και άλλοι επίσημοι. 

Ο Μπορίς Μουζενίδης ξενάγησε τους επίσημους καλεσμένους του στους χώρους του εμπορικού κέντρου, αυτοί του ευχήθηκαν τα καλύτερα για το νέο εγχείρημα και στη συνέχεια συμμετείχαν όλοι μαζί στο λαμπερό πάρτι των εγκαινίων. Ο Ιβάν Σαββίδης συνεχάρη για την επένδυση τον Μπορίς Μουζενίδη και οι κατ΄ιδίαν συζητήσεις τους επιβεβαίωσαν την πολύ καλή σχέση που έχουν οι δύο ισχυροί άνδρες. 

 

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν τα μνημειακά γλυπτά από ονομαστούς διεθνώς καλλιτέχνες και εγκαθιδρυμένους Έλληνες γλύπτες, που κοσμούν το Enigma Mall. To πρωτότυπο concept ανέλαβε ο οίκος δημοπρασιών και Τέχνης  Myrό Antiques House, ο οποίος καθ΄όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θα πρωτοτυπεί, προβάλλοντας θεματικές εκθέσεις των γλυπτών – μελών της Greek Marble Initiative στα καταστήματα και τους επιμέρους εσωτερικούς χώρους του κέντρου! 

Παράλληλα, στην ειδικά διαμορφωμένη τέντα, όλο το βράδυ υπήρχε ζωντανή μουσική και πλήθος χορευτικών συγκροτημάτων κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Η τέντα όλο το καλοκαίρι θα μεταμορφώνεται σε πασαρέλα για επιδείξεις μόδας και άλλες λαμπερές εκδηλώσεις!

 

Σε μια ιδιαίτερα ατμοσφαιρική βραδιά, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο εμπορικό κέντρο και τα καταστήματα που φιλοξενεί. Το Enigma Mall αναμένεται να αλλάξει τις καταναλωτικές συνήθειες της νότιας Χαλκιδικής μέχρι και τον Οκτώβριο που θα  παραμείνει ανοιχτό. 

Ο όμιλος Μουζενίδη

Σήμερα ο όμιλος MOUZENIDIS GROUP αριθμεί 16 εταιρείες με σημαντικότερες τη Mouzenidis Travel, που έχει ίσως τον μεγαλύτερο στόλο μεταφορικών μέσων στη Βόρεια Ελλάδα, το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο Ποτίδαια Παλλάς (με 232 δωμάτια) στη Χαλκιδική, την αναπτυξιακή εταιρεία Grekodom Development, η οποία ασχολείται και με το real estate και την πώληση ελληνικών ακινήτων σε Ρώσους, την εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων BoMo Club, την εταιρεία εισερχόμενου τουρισμού στη Ρωσία Mouzenidis Intour, την εταιρεία αερομεταφορών φορτίων CSR Service κ.ά. Το 2014 η αεροπορική εταιρία Ellinair, άνοιξε τα φτερά της και πραγματοποιεί πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού -κυρίως συνδέει την Ελλάδα με χώρες της πρώην Σοβ. Ένωσης, αλλά και ευρωπαϊκούς προορισμούς. 

halkidikinews.gr

 

 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα