Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Ε Επικαιρότητα

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας Γ. Τζίτζιος εγκαινίασε στο Ν. Μαρμαρά έργα 4,7 εκ. ευρώ! -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τα εγκαίνια του  Κλειστού Γυμναστηρίου και της επέκτασης του Γυμνασίου Ν.Μαρμαρά πραγματοποίησε το μεσημέρι ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Τζίτζιος, παρουσία αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, εκπαιδευτικών, μαθητών και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων του Ν. Μαρμαρά.

 

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα που υλοποιείται στο Δήμο Σιθωνίας επί δημαρχίας Τζίτζιου, καθώς έχουν συνολικό προϋπολογισμό 4,7 εκατομμύρια ευρώ.

 

 «Είναι δύο σπουδαία έργα για την κοινωνία του Ν. Μαρμαρά, τα οποία τα αφιερώνουμε στους μαθητές και στους νέους μας, οι οποίοι θα μοιράζονται ιδέες και στόχους, θα αγωνίζονται και θα βιώνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο το «ευ αγωνίζεσθαι». Οι υποδομές αυτές είναι το δεύτερο πιο μεγάλο έργο του Δήμου Σιθωνίας μετά το αποχετευτικό, στο Ν. Μαρμαρά. Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση των έργων αυτών και συνεχίζουμε με επιμονή, γνώση και προγραμματισμό να εργαζόμαστε για το καλό των συνδημοτών μας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του καθενός μας» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κ. Τζίτζιος. 

 

Το Δήμαρχο Σιθωνίας τίμησαν με πλακέτες, εκτός από το ΔΣ της Κοινότητας Ν. Μαρμαρά και όλοι οι φορείς και σύλλογοι που θα κάνουν χρήση των νέων έργων. 

 

«Το Κλειστό Γυμναστήριο ήταν έναν όνειρο δεκαετιών για το Ν. Μαρμαρά και σήμερα το είδαμε ολοκληρωμένο για να το χαρούν τα παιδιά και οι νέοι μας. Παράλληλα λύνεται ένα σημαντικό πρόβλημα σχολικής στέγης για το Γυμνάσιο και τις Λυκειακές τάξεις της Κοινότητας και πλέον οι μαθητές θα μπορούν να φοιτούν σε ένα σύγχρονο και άνετο μαθησιακό περιβάλλον» ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΚ Ν. Μαρμαρά, Γιώργος Καπλάνης. 

halkidikinews.gr

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα