Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Ανάπλαση της πλατείας Αγίας Παρασκευής

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες ανάπλασης στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής του Δήμου Κασσάνδρας.

Το έργο περιλαμβάνει:
- Επίστρωση της πλατείας με νέα σύγχρονα υλικά
- τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού καθώς και διαμόρφωση θέσεων στάσης και ανάπαυσης
- Διαμόρφωση διαδρόμων κίνησης, χώρων πρασίνου και σκίασης (κατασκευή πέργκολας)
- Τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων

«Το έργο κρίθηκε αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που δρομολογούμε για την αισθητική και πρακτική βελτίωση της εικόνας των οικισμών μας. Θέλουμε να κάνουμε όλες τις κοινότητες του Δήμου μας ελκυστικές στους επισκέπτες μας και παράλληλα βιώσιμες για τους δημότες μας. Η Αγία Παρασκευή είναι ένα χωριό με ξεχωριστή σημασία στον τόπο μας, γνήσια ομορφιά ανθρώπων και φυσικού περιβάλλοντος. Δίνουμε στους κατοίκους της αυτό που τους υποσχεθήκαμε», τόνισε σε δήλωσή της η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά.

💻 Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Ταμείο για την τρέχουσα εβδομάδα δε θα λειτουργεί, λόγω μετάβασης στη νέα οικονομική χρήση και της απαραίτητης τακτοποίησης των νέων οικονομικών δεδομένων. Μόνο για το συγκεκριμένο διάστημα οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στο ταμείο.

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα