Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κόλλησαν στα χιόνια έξω από τον Πολύγυρο -ΦΩΤΟ-

Δεκάδες αυτοκίνητα κόλλησαν το πρωί στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου, μετά το Παλαιόκαστρο, λόγω του χιονιού.

Όσοι ερχόταν το πρωί από Θεσσαλονίκη για δουλειά στον Πολύγυρο συνάντησαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες και χιόνια και ήταν απροετοίμαστοι.

Πολλοί κατέβηκαν και έβαλαν αλυσίδες για να μπορέσουν να προχωρήσουν, ενώ άλλοι άφησαν τα αυτοκίνητά τους στην άκρη του δρόμου και έφυγαν.

Η κυκλοφορία διεξαγόταν με δυσκολία για αρκετή ώρα, καθώς το ρεύμα προς Πολύγυρο είχε μπλοκάρει από τα αυτοκίνητα.

Ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος σχολίασε: "Όσον αφορά τους «αποκλεισμένους» του 15λέπτου (δύο εκ των οποίων άφησαν και τα αυτοκίνητά τους στην άκρη του δρόμου), οι οποίοι περίμεναν την επιστροφή των εκχιονιστικών (τέσσερα τον αριθμό) που είδαν ότι πηγαινοέρχονταν για να αποφύγουν την τοποθέτηση αλυσίδων, ορθώς η τροχαία με ενημέρωσε ότι θα προβεί σε αφαίρεση πινακίδων και κακώς στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας που πρέπει να διέπει τα Σώματα Ασφαλείας τους απέτρεψα να το πράξουν, χωρίς να ξέρω τί έγινε στο τέλος. Λοιπόν, τέρμα η πλάκα με όλους όσους ξεκινούν να έρθουν στην ορεινή Χαλκιδική πιστεύοντας ότι μπορούμε να «ξύσουμε» την άσφαλτο για να κυκλοφορούν αυτοί χωρίς αλυσίδες και με λάστιχα 10ετίας!".

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα