Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Καταγγελία δημάρχου Νεάπολης - Συκεών, Σίμου Δανιηλίδη που βρήκε PCR με 27 ευρώ!

Ο δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alert έκανε νέες αποκαλύψεις σχετικά με τηλεφωνήματα που δέχτηκε μετά τις αποκαλύψεις του ότι βρήκε PCR με 27 ευρώ, αλλά και όταν τελείωσε η διενέργεια του διαγωνισμού για την εξασφάλιση της τιμής.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δανιηλίδης την Παρασκευή με δήλωση του αποκάλυψε ότι κατόπιν διαγωνιστικών διαδικασιών εξασφάλισε τιμή 27 και 29 ευρώ το τεμάχιο για τα Μοριακά Τεστ στον Δήμο του, ενώ παράλληλα κάλεσε την κυβέρνηση να βάλει φρένο στον χορό των δισεκατομμυρίων ευρώ πατάσσοντας την κερδοσκοπία όσον αφορά το πλαφόν των 47 ευρώ για τα μοριακά τεστ.

Το Σάββατο ο δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών αποκάλυψε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα αρχικά από τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος του εξήγησε γιατί δεν μπορεί να μειώσει περαιτέρω τις τιμές και του τόνισε πως έχει εισπράξει παράπονα από τον πανελλήνιο ιατρικό σύλλογο, λόγω της ενέργειας αυτής του δημάρχου.

Επιπλέον, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν είχε κάποια ενόχληση από τον Ιατρικό Σύλλογο, όπου και απάντησε ότι ο ίδιος δεν είχε καμία ενόχληση από τον κύριο Γιώργο Πατούλη, με τον οποίον μάλιστα γνωρίζεται προσωπικά.

Τέλος, ο κ. Δανιηλίδης αποκάλυψε ότι έπειτα από την διενέργεια του διαγωνισμού και την κοινοποίηση του, δέχτηκε ισχυρές πιέσεις, όπου κάποιοι τον συμβούλεψαν «να μην χώνει την μύτη του σε αυτά τα πράγματα».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα