Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Την Παρασκευή ανοίγει η πλατφόρμα για την τρίτη δόση εμβολίου

Την Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου, ανοίγει η πλατφόρμα για την τρίτη δόση εμβολίου όλων των πολιτών που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και αφότου έχουν περάσει έξι μήνες από τη δεύτερη δόση.

Αυτό ανακοίνωσε την τρίτη ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων των νέων μέτρων, εν μέσω της έξαρσης της πανδημίας στη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι η τρίτη δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού μπορεί να χορηγηθεί από τη στιγμή που παρέλθει ένα εξάμηνο από τη δεύτερη δόση με εμβόλιο Moderna, Pfizer και AstraZeneca.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, την ίδια ημέρα ανοίγει και η πλατφόρμα για την ενισχυτική δόση όσων είχαν εμβολιαστεί με το μονοδοσικό Johnson&Johnson. Προϋπόθεση είναι να έχουν περάσει δύο μήνες από την πρώτη δόση, ενώ η αναμνηστική θα γίνεται είτε με το ίδιο το J&J, είτε με Pfizer, ενώ τις αμέσως επόμενες μέρες θα μπορεί να γίνει και με Moderna.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα