Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Blogtrotters 2016: Η διεθνής ψηφιακή κοινότητα αποθεώνει την Ελλάδα

Η ψηφιακή πλατφόρμα της Marketing Greece, Blogtrotters, το σύγχρονο και καινοτόμο «όχημα» μέσω του οποίου κορυφαίοι διαμορφωτές ψηφιακής κοινής γνώμης προβάλλουν ελληνικούς προορισμούς διεθνώς,περιγράφοντας το μοναδικό συναίσθημα που προκαλεί στον επισκέπτη το ταξίδι στην Ελλάδα, έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία το 2016.

 

Με ένα ισχυρό ψηφιακό αποτύπωμα με περισσότερα από 68 blog posts, 16 vlogs και πάνω από 2.000 social media posts, η συνεχώς αναπτυσσόμενη κοινότητα των Blogtrotters - αποτελούμενη από bloggers, Instagrammersκαι vloggers - διηγείται αυθεντικές ταξιδιωτικές ιστορίες και παράγει μοναδικό ψηφιακό περιεχόμενο για προορισμούς της Ελλάδας, ξεπερνώντας τα 100 εκατ. social media impressions.

 

Μέσα από προσεκτικά σχεδιασμένες βιωματικές δραστηριότητες σύμφωνες με το concept "Greece Beyond the Senses" και το ύφος των bloggers και χρησιμοποιώντας το hashtag #BlogtrottersGR, το χρονολόγιο του διεθνούς ταξιδιωτικού κοινού κατακλύζεται από εικόνες, λέξεις, μυρωδιές και γεύσεις της Ελλάδας.

 

Με αφορμή την επίτευξη των 100 εκατ. social media impressions και τη συλλογή πλούσιου ψηφιακού περιεχομένου για ελληνικούς προορισμούς, οι ταξιδιωτικές εμπειρίες και τα εντυπωσιακά πρωτότυπα πλάνα των vloggers, αποτυπώνονται στο video που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από υλικό που παραχώρησαν οι digital influencers και στο οποίο διηγούνται τη δική τους αυθεντική ιστορία και την επίδραση που έχει στις αισθήσεις τους το ταξίδι στην Ελλάδα.

 

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Γαλαξίδι, Χανιά, Ρόδος, Κως, Νάξος, Πάτμος, Άνδρος, Σύρος, Τήνος, Μήλος, Φολέγανδρος, Λέσβος, Σίφνος, Σέριφος και Πάρος είναι μόνο μερικοί από τους προορισμούς που επισκέφθηκαν φέτος οι Blogtrotters, πάντα με την υποστήριξη της Aegean, στρατηγικού συνεργάτη του θεσμού των Blogtrotters από τη δημιουργία τους το 2014.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα