Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Έρχονται διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά έως τη Δευτέρα

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά θα εκδηλωθούν σε 2 κύματα:


Το πρώτο που ήδη επηρεάζει τα δυτικά τμήματα της χώρας θα διαρκέσει έως το βράδυ της Πέμπτης 10/12, ενώ το δεύτερο αναμένεται να ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής 11/12 και να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 14/12. Ιδιαίτερα στα δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, φαινόμενα θα εκδηλωθούν και κατά την νύχτα της Πέμπτης 10/12 προς Παρασκευή 11/12.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται ο υετός (βροχή/χιόνι) που αναμένεται έως τη Δευτέρα 14/12 στην Ανατολική Μεσόγειο, ο άνεμος καθώς και οι θέσεις των βαρομετρικών χαμηλών (με κόκκινο “L”).

Οι άνεμοι στα πελάγη θα είναι ενισχυμένοι φτάνοντας κατά διαστήματα τοπικά τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάζει αυξομειώσεις, παραμένοντας όμως σε ελαφρά υψηλότερες από την μέση για την εποχή τιμές της.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα