Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Ο Β. Κικίλιας ...πιέζεται από τη Χαλκιδική!

Τη στιγμή που η Χαλκιδική έχει αδειάσει από τουρίστες και τα καλοκαιρινά καταστήματα κλείνουν το ένα μετά το άλλο, σηματοδοτώντας την πρόωρη και άδοξη λήξη της τουριστικής σεζόν, μετά την απόφαση της κυβέρνησης για επιβολή εκτάκτων μέτρων στη Χαλκιδική, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τόνισε ότι πιέζεται από τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη, λόγω των κρουσμάτων...

 

"Θα πρέπει να μας εξηγήσουν, τόνισε, αν θέλουν να πάμε καλά σε αυτή την κρίση της δημόσιας υγείας ή δεν θέλουν και κινούνται με άλλα μικροπολιτικά συμφέροντα", είπε ο κ. Κικίλιας απαντώντας σε όσους επικρίνουν τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην πανδημία του κορωνοϊού.

 

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, το ζητούμενο των επομένων ημερών, είναι αυτοί που γυρνούν από τις διακοπές τους να προσέχουν, να τηρούν τις αποστάσεις, να φορούν μάσκες και να μην έρχονται σε επαφή με άλλους ανθρώπους.

Εξήγησε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 33 ασθενείς διασωληνωμένοι, 80 νοσηλεύονται σε Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας και 200 στα νοσοκομεία.

Ο Β. Κικίλιας τόνισε ότι πιεζόμαστε ιδιαίτερα στην Βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Χαλκιδική και την Θεσσαλονίκη.

 

Την ώρα που ο υπουργός έκανε τις παραπάνω δηλώσεις, οι επαγγελματίες του τουρισμού στη Χαλκιδική είναι σε απόγνωση από τις επιπτώσεις που είχαν τα έκτακτα μέτρα. Εξάλλου τις τελευαίες μέρες η Χαλκιδική δεν εμφανίζει κρούσματα στον επιδημιολογικό χάρτη...


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα