Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Θα αλλάξουν οι ταχυδρομικοί κώδικες σε όλη τη χώρα

Την αλλαγή των ταχυδρομικών κωδικών σε όλη τη χώρα ανακοίνωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο του Economist. 

 

Σύμφωνα με τον κ. Πιερρακάκη, τελευταία φορά οι ταχυδρομικοί κώδικες «άλλαξαν το 1983, και αυτήν την στιγμή δεν σου δίνουν καμιά πληροφορία». Η αλλαγή τους επιδιώκει να γίνει το κράτος «καταλύτης και όχι εμπόδιο σε πολλά πράγματα. 

 

Μάλιστα, επικαλούμενος την αντίστοιχη υπηρεσία της Αγγλίας, που χρησιμοποιεί συγκεκριμένο τύπο, σημείωσε ότι «μπορεί να προσδιοριστεί ένα οικοδομικό τετράγωνο, με αποτέλεσμα να έχω πληροφορία για την ταχύτητα του ίντερνετ, να βοηθήσω τις εταιρείες courier. Δουλειά του κράτους είναι να φτιάχνει ρυθμίσεις και να φέρνει το αύριο στο τώρα και επίσης να βοηθά να γεννιούνται βιομηχανικές ιδέες. Πρέπει να έρθουμε και σπρώξουμε την γέννηση ιδεών».

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα