Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2026

Ε Ελλάδα

Στον ειδικό λογαριασμό το ήμισυ του μισθού της Προέδρου της Δημοκρατίας

 Η Πρόεδρος της  Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου,  εκτιμώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία έχει βρεθεί η χώρα λόγω της πανδημίας του  κορωνοϊού, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης, αποφάσισε για τους επόμενους δύο μήνες να καταθέσει το ήμισυ του μισθού της στον σχετικό ειδικό λογαριασμό, μεταδίδει το skai.gr.



Νωρίτερα κάλεσμα στους βουλευτές της ΝΔ και τους υπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού, απηύθυνε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τον Νίκο Καββαδία, 50 χρόνια μετά τον θάνατό του, τιμούν το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμος Πολυγύρου με τη μουσικοποιητική παράσταση «Τραγουδάμε Καββαδία – 50 χρόνια μετά…».  Η παράσταση θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Πολυγύρου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, χωρίς κρατήσεις.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.