Τετάρτη, 12 Μαϊος 2021

Ε Ελλάδα

Τρόφιμα και νερό διαθέτουν καταστηματάρχες του Έβρου σε στρατό και αστυνομία

Τεταμένη παραμένει η ατμόσφαιρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου με αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις να προσπαθούν να εμποδίσουν πρόσφυγες και μετανάστες να εισέλθουν στη χώρα.

Τρόφιμα και νερό διαθέτουν καταστηματάρχες εστίασης στις δυνάμεις του Στρατού και της Αστυνομίας στα σύνορα του Έβρου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου Καταστηματαρχών Εστίασης Έβρου

Το Σωματείο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Και Συναφών Επαγγελμάτων στηρίζει τις δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας που βρίσκονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα σύνορα και δίνουν μάχη να κρατήσουν ασφαλή τα σύνορα της Ελλάδας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Γεωργιάδης Νικόλαος ανακοίνωσε: «Με απόφαση του ΔΣ του Σωματείου μας και μετά από επικοινωνία με ανθρώπους που βρίσκονται στα σύνορα μας αποφασίστηκε και καλούμε όλα τα μέλη μας να έρθουν σε επαφή με το Σωματείο για να προσφέρουν Νερά, Χυμούς, Σπαστους καφέδες, κρουασάν και ενεργειακά ποτά για να μεταφερθούν την Δευτέρα το απόγευμα σε σημεία που υπάρχουν δυνάμεις του στρατού και της Αστυνομίας ώστε να βοηθήσουμε κι εμείς με την σειρά μας τους ανθρώπους που φυλάνε τα σύνορα μας κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Σας ευχαριστούμε».

Πηγή: voria.gr

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα