Σάββατο, 15 Μαϊος 2021

Ε Ελλάδα

Nέος πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης

Nέος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) εξελέγη ο  Δήμαρχος Πυλαίας -Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένοι Αυτοδιοικητικοί».Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, επικεφαλής της παράταξης «Αυτοδιοικητικό Κίνημα Κεντρικής Μακεδονίας» και Γραμματέας ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Γάκης.Ο κ. Καϊτεζίδης εξελέγη ομόφωνα νέος πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ, στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που είχε ως μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης τη συγκρότησή του σε σώμα. Ομόφωνα και η εκλογή των υπόλοιπων μελών των οργάνων.


Στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΕΔ-ΚΜ συμμετείχαν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που εξελέγησαν στις αρχαιρεσίες της 8ης Νοεμβρίου.Σε δηλώσεις του ο νέος πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ κ. Καϊτεζίδης ευχαρίστησε τους συναδέλφους του που τον εξέλεξαν, ενώ τόνισε πως «επιβεβαιώθηκε αυτό που υποσχέθηκα προσωπικά και πριν τις εκλογές ότι θα είναι μια διοίκηση η οποία θα έχει χαρακτήρα  και ενωτικό και αυτοδιοικητικό. Όλο το προεδρείο εκλέχθηκε ομόφωνα, ομόψυχα και σε αυτό το κλίμα θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε. Εκπροσωπούνται όλοι. Ήμουν συνεπής σε αυτό που είχα εξαγγείλει ότι ανεξάρτητα από τη μεγάλη νίκη στις εκλογές, το προεδρείο μας θα είναι Διαπαραταξιακό  και έτσι θα προχωρήσουμε. Στα επόμενα βήματά μας θα δείτε ότι όλοι οι συνάδελφοι θα εκπροσωπηθούν και στα όργανα και στις Επιτροπές. Με αυτόν τον τρόπο θα δυναμώσουμε τη φωνή της Κεντρικής Μακεδονίας σε επίπεδο αυτοδιοικητικό. Είναι δεδομένη η δέσμευση και η διακήρυξη μου να προχωρήσουμε ενωτικά, αυτοδιοικητικά και με διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα».Στη νέα πενταμελή Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΕΔ-ΚΜ, εκτός από τα τρία μέλη του προεδρείου, εκλέχθηκαν ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παπά, Δημήτρης Νότας και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Νεάπολης – Συκεών, Χρήστος Ζησάκος.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ-ΚΜ το αποτελούν οι::

-Ιγνάτιος Καϊτεζίδης (Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Πρόεδρος)

-Σίμος Δανιηλίδης (Δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Αντιπρόεδρος)

-Βασίλης Γάκης (Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Γραμματέας)

-Παντελής Τσακίρης (Δήμαρχος Ωραιοκάστρου)

-Γιάννης Δαρδαμανέλης (Δήμαρχος Καλαμαριάς)

-Στυλιανός Βαλιάνος (Δήμαρχος Αριστοτέλη)

-Γιάννη Ταχματζίδης (Δήμαρχος Λαγκαδά)

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα