Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Γρ. Τάσιος: To μεταναστευτικό - προσφυγικό είναι εθνικό ζήτημα

Τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε κυβερνητικούς σχεδιασμούς σχετικά με μετεγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών και σε ξενοδοχεία προκειμένου να αποσυμφορηθούν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή “Αταίριαστοι” του ΣΚΑΙ ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος.

 

Καλεσμένος των δημοσιογράφων Γιάννη Ντσούνου και Χρήστου Κούτρα, ο επικεφαλής της ΠΟΞ τόνισε ότι το μεταναστευτικό είναι ένα πολύ δύσκολο εθνικό ζήτημα, προσθέτοντας ότι “όλοι θα πρέπει να βάλουμε πλάτη με σωστό προγραμματισμό και σωστή διαχείριση” για να μην πληγεί το ευαίσθητο, όπως το χαρακτήρισε, τουριστικό προϊόν της χώρας μας.

 

Αυτό όπως σημείωσε, θα μπορούσε ίσως να δρομολογηθεί από τον ερχόμενο Νοέμβριο και ιδιαίτερα σε περιοχές του ορεινού όγκου όπου η τουριστική δραστηριότητα δεν είναι μεγάλη, εκεί όπου ήδη αρκετές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν πρόβλημα βιωσιμότητας. Ακόμη, ο Πρόεδρος της ΠΟΞ ανέλυσε τις επιπτώσεις από τη χρεοκοπία του ταξιδιωτικού οργανισμού Thomas Cook στην ελληνική οικονομία. “Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τα μέτρα που έχει ανακοινώσει μέχρι σήμερα η κυβέρνηση”, υπογράμμισε, κάνοντας λόγο για “μεγάλη απώλεια”και για “δύσκολες μέρες που περνά ο ξενοδοχειακός κλάδος”.

 

Ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Τάσιου μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ (00.28.50 – 00.35.18): https://bit.ly/2mwFigq

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα