Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Εικόνες καταστροφής στη δυτική Θεσσαλονίκη -ΦΩΤΟ-

Καταστράφηκαν περιουσίες και πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια στη δυτική Θεσσαλονίκη, μετά την ισχυρή καταιγίδα που ξέσπασε στην περιοχή χθες το βράδυ.  Οι κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν, δε μπορούν να το πιστέψουν ότι με την πρώτη μεγάλη βροχή, έπαθαν τέτοιες ζημιές. 

 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 150 κλήσεις για βοήθεια και απάντληση. Σε 17 περιπτώσεις επενέβησαν για αντλήσεις νερού, από υπόγεια κυρίως και ισόγειους χώρους. Το έργο της άντλησης συνεχίζεται σήμερα το πρωί σε περιοχές του Λαγκαδά όπως στο Περιβολάκι, τα Λαγυνά, το Καβαλάρι και τη Νικόπολη.

Κάτοικοι κατήγγειλαν ότι το ρέμα που βρίσκεται κοντά στα σπίτια τους, έχει πολλά χρόνια να καθαριστεί, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απορροφήσει μεγάλο όγκο νερού.

Οι πυροσβέστες έκαναν από χθες το βράδυ 9 διασώσεις ανθρώπων, κυρίως στην περιοχή της Ευκαρπίας, που αφορούσαν στην απομάκρυνσή τους από σπίτια και τη μεταφορά τους σε ασφαλή σημεία. Τεράστιοι όγκοι λάσπης και άλλα φερτά υλικά κατέληξαν μέσα σε σπίτια στους Ανθόκηπους, κάτω από την αερογέφυρα Σταυρούπολης, όταν υπερχείλισε ρέμα στην περιοχή.

φωτο: ATLAS TV


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα