Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» συνεχίζει να στηρίζει τις ανάγκες των κρατικών υγειονομικών δομών της χώρας

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του Διεθνή Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Cristian Charities – ΙΟCC εισήγαγε από τις ΗΠΑ και παρέδωσε στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας υγειονομικό υλικό αξίας 922.777.60  δολαρίων.

 

Στη Λάρισα παραδόθηκε κοντέινερ 40 ποδών με υγειονομικό υλικό βάρους 7,4 τόνων.

Η δωρεά, σε αναλώσιμο υγειονομικό υλικό το οποίο θα καλύψει πάγιες και διαρκείς ανάγκες των νοσοκομείων και ιατρικών κέντρων της Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και θα συμβάλει στην εξασφάλιση του απαραίτητου υλικού για την εύρυθμη λειτουργία τους.  Τα νοσοκομεία ως γνωστό προσφέρουν ιατρική περίθαλψη σε χιλιάδες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, χωρίς εισόδημα.

 

Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» Κωνσταντίνος Δήμτσας ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο και την ηγεσία του Διεθνή Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Cristian Charities – ΙΟCC και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε την υποστήριξη αναγκών και την κάλυψη ελλείψεων σε δομές υγείας στη χώρα μας προσφέροντας ανακούφιση και ουσιαστική βοήθεια. Η προσπάθεια μας έχει συνέχεια, συνέπεια και υπευθυνότητα. Είναι επιτακτική ανάγκη να σταθούμε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα