Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Ε Ελλάδα

Συλλήψεις δύο ατόμων για λαθρεμπόριο τσιγάρων και καπνού

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων, συνελήφθησαν χθες το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, δύο άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

 

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, εντοπίσθηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης 32χρονος αλλοδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.770 πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 8 κιλών και 400 γραμμαρίων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.  

 

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ένας 38χρονος αλλοδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 523 πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.  

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.  

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα