Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Κοσμοσυρροή στο Σύνταγμα για το μεγάλο συλλαλητήριο -ΦΩΤΟ-

Πλήθος κόσμου έχει ήδη κατακλύσει την πλατεία Συντάγματος στη 1 το μεσημέρι, ενώ η προσέλευση συνεχίζεται και αναμένεται να κορυφωθεί από τώρα και στη συνέχεια. Κόσμος περπατάει ακόμα και από το ύψος του Φιξ στην λεωφόρο Συγγρού, καθώς οι κεντρικοί δρόμοι έχουν κλείσει και όλοι θέλουν να φτάσουν όσο πιο κοντά στο συλλαλητήριο.

 

 Μεγάλη ανταπόκριση πολιτών από όλη την χώρα στο κάλεσμα «Για την Μακεδονία», μία ημέρα μετά την κατάθεση απο την Κυβέρνηση στην Βουλή, προς κύρωση, της Συμφωνίας των Πρεσπών, εν μέσω θύελλας αντιδράσεων και ενώ η πολιτική αντιπαράθεση έχει χτυπήσει "κόκκινο"

 

Σύμφωνα με τον επικεφαλής των διοργανωτών, Γιώργο Τάτσιο, που μίλησε στον ΑΝΤ1, αναμένεται αυτή να είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση πολιτών των τελευταίων ετών.

Εκατοντάδες Χαλκιδικιώτες ταξίδεψαν στην Αθήνα για να συμμετέχουν στο μεγάλο συλλαλητήριο. Από την Κασσάνδρα και τη Σιθωνία, από τα Ν. Μουδανιά μέχρι και την Αρναία. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα