Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021

Ε Ελλάδα

Τι γίνεται με τους οριστικούς πίνακες της 3Κ/2018

Τη σημασία που δίνει η κυβέρνηση στην ανακοίνωση των οριστικών πινάκων της 3Κ/2018 καταδεικνύει το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, για τη συνάντηση Α.Χαρίτση και Μ.Ξενογιαννακοπούλου με τον πρόεδρο Ιωάννη Καραβοκύρη και στελέχη του ΑΣΕΠ, ο υπουργός Εσωτερικών ενημέρωσε τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

 

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συμφώνησαν ότι η ανακοίνωση των οριστικών πινάκων της 3Κ αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα.

 

Yπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε η aftodioikisi.gr, προχθές μετά από πολύωρη και σε πολλές περιπτώσεις έντονη συζήτηση μεταξύ των υπουργών Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής, αποφασίσθηκε ότι το ΑΣΕΠ θα πρέπει να εκδώσει τα αποτελέσματα έως το πολύ τέλη Δεκεμβρίου, και, αν είναι δυνατόν, πριν από τις γιορτές.

 

Μάλιστα, ο κ. Καραβοκύρης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεσμεύθηκε ότι εντός δεκαημέρου, θα καταθέσεις συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα στα υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

πηγή: aftodioikisi.gr

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα